top of page

ma 25 mrt

|

Corda Campus

Inspirerende spreker Jos Burgers

De windrichting kun je niet veranderen, wel de stand van je zeilen. Maar wat nu als de wind is gaan liggen? Als de vraag naar jouw producten of diensten afneemt als gevolg van een recessie, een economische crisis of een andere ramp? Dan kun je als bedrijf maar beter roeien met de riemen die je hebt!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
 Inspirerende spreker Jos Burgers
 Inspirerende spreker Jos Burgers

Tijd en locatie

25 mrt 2024, 18:00 – 23:00

Corda Campus, Kempische Steenweg 293, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

Het is nooit te laat om nieuwe vaardigheden te leren. Om inzichten te verwerven en te groeien als persoon en ondernemer. Het team van Just That ontwikkelt unieke trainingsconcepten gebaseerd op wetenschap, real life modellering en een uitgebreide zakelijke ervaring. Ze doen niet aan chakra-synchronisatie en praten niet in betekenisloos managementjargon. Ze bieden gewoon een verfrissende kijk op jezelf, anderen en de systemen om je heen. Een leuke topic dus voor onze Net's Workers om zich in te verdiepen! 

Jos Burgers heeft geen plechtige introductie nodig. Wij denken zelfs dat hij dan al lachend gewoon zijn boeltje terug zou inpakken. Want Jos is gewoon Jos, een bijzonder aimabele spreker en succesauteur die zijn publiek altijd meeneemt op een reis naar verandering. Daarbij gebruikt hij humor en talloze anekdotes als zijn wapens in leerrijke verhalen over werk, klanten en collega’s.

18u00: Dinner 

20u00: Start inspiratiesessie

21u30: netwerkreceptie

23u00: Einde event

Deel dit evenement

bottom of page