top of page

do 16 mei

|

Maaseik

Net's Work trapt door

Teamwork makes the dream work! Trap samen op een tandem naar zakelijke samenwerkingen en hopelijk ook naar onze eindbestemming.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Net's Work trapt door
Net's Work trapt door

Tijd en locatie

16 mei 2024, 18:00 – 22:30

Maaseik, 3680 Maaseik, België

Over het evenement

Het is tijd om de pedalen te laten draaien en de banden op te pompen, want we nodigen jullie uit voor een avond vol avontuur, netwerken en plezier tijdens onze Tandemtocht "Net's Work trapt door"! Trek je comfortabele kledij aan en zorg ervoor dat je klaar bent om te trappen, want om 18u00 verzamelen we op onze startlocatie. Wees op tijd, want om 18u30 gaan we van start voor een uur vol pittoreske wegen, lachende gezichten en een verfrissing onderweg!

Na een verkwikkende rit komen we om 19u30 aan op onze eindbestemming, waar we de avond in stijl zullen afsluiten met een heerlijke BBQ en een gezellig samenzijn. 

Maak je geen zorgen over hoe je terug bij je auto komt, want we hebben een shuttle service voorzien om je veilig terug te brengen.

Mis deze kans niet om nieuwe connecties te leggen, bestaande banden te versterken en samen plezier te beleven op twee wielen. RSVP snel en laat ons weten dat je erbij bent!

Ontvangst: 18u00

Vertrek: 18u30 stipt 

Locatie: Maaseik (de exacte locatie van samenkomst ontvang je enkele dagen voor het event) 

Dresscode: Comfortabele kledij

We kijken ernaar uit om samen met jullie de weg op te gaan!

Deel dit evenement

bottom of page