top of page

ma 27 mrt

|

Baeten Verzekeringen

Presentatie netwerkreis Libanon

Net's Work verlegt zijn grenzen. Onze netwerkreis gaat dit jaar richting Beiroet, de hoofdstad van Libanon. Schrijf je nu in voor de voorstelling en ontdek samen met ons het Parijs van het Midden-Oosten tijdens een heerlijk Libanees diner. € 50,00 pp, in mindering gebracht bij inschrijving reis

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Presentatie netwerkreis Libanon
Presentatie netwerkreis Libanon

Tijd en locatie

27 mrt 2023, 18:30

Baeten Verzekeringen, Spaansebrugstraat 58, 3800 Sint-Truiden, België

Over het evenement

Libanon is wellicht niet het eerste vakantieland waar je aan denkt, maar dit kleine gastvrije land is echt een aanrader! Gelegen aan de oostkust van de Middellandse Zee en daardoor gezegend met een heerlijk mediterraan klimaat is Libanon al eeuwenlang geliefd. Het kan dan ook met recht een fascinerend knooppunt van culturen genoemd worden. Door de eeuwen heen is het land geregeerd door verschillende beschavingen. Feniciërs, Assyriërs, Perzen, Grieken, Romeinen en de kruisvaarders; allemaal lieten ze hier hun sporen achter!

En dat zie je terug in het hedendaagse Libanon: in de muziek, de literatuur en de Libanese keuken komen al deze invloeden samen. In de mondaine hoofdstad Beiroet gaan islam en christendom, historie en hippe trends hand in hand. Hier kun je genieten van de heerlijke Libanese keuken, uitwaaien aan zee en struinen door hippe studentikoze wijkjes. En vanuit deze mondaine hoofdstad verken je eenvoudig de cultuurschatten van dit land. En dat zijn er veel! Ontdek ze samen met 24 ondernemers tijdens de Net's Work reis van 18 tot 23 oktober.

Deel dit evenement

bottom of page